• Zapraszamy wszystkie dzieci na smaczne domowe obiady w roku szkolnym 2022/2023. 

        • Szanowni Rodzice,
          Uprzejmie informujemy, że obiady gotuje doświadczony personel, na miejscu, w szkolnej kuchni, według receptur po zmianie ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia.

           

          Zamawianie i płatność za posiłki odbywa się online (Instrukcja_pelna_SP4_22_23.pdf). 

          Płatności prosimy uiszczać do 10 dnia każdego miesiąca.

          W razie wątpliwości prosimy o kontakt z ajentem : 608 083 935

           

          CENA OBIADÓW ZA KWIECIEŃ :

          PEŁNY OBIAD     15 zł  x  16 dni =   240 zł

          TYLKO  ZUPA         4 zł x  16 dni =     64 zł

          TYLKO II DANIE   14 zł x  16 dni  =  224 zł

           

           

    • 29. - 4. czerwiec

      • Po29. 05.
      • Barszczyk biały z jajkiem i ziemniakami
        Spaghetti z mięsem i warzywami
        Kompot, woda
      • Wt30. 05.
      • Zupa pieczarkowa z makaronem
        Kotlet mielony, ziemniaki, marchewka z jabłkiem
        Kompot, woda
      • Śr31. 05.
      • Zupa jarzynowa z ziemniakami
        Makaron z twarogiem i truskawkami
        Kompot, woda
      • Cz01. 06.
      • Zacierkowa lub rosół
        Udko kurczaka, ziemniaki, miks sałat
        Kompot, woda
      • Pt02. 06.
      • Zupa pomidorowa z ryżem
        Miruna pieczona, ziemniaki, kiszona kapusta
        Kompot, woda
      • So03. 06.
      • Nieczynna
      • Ni04. 06.
      • Nieczynna
    • REŻIM SANITARNY OBOWIĄZUJĄCY PODCZAS PRZYGOTOWYWANIA I WYDAWANIA POSIŁKÓW W SZKOLE POSTAWOWEJ NR 4 W ROKU SZKOLNYM 2021/2022

      1. Wprowadzamy zasady szczególnej ostrożności dotyczące zabezpieczenia pracowników:
      a) zapewniamy środki ochrony osobistej,
      b) odstęp społeczny 1,5 m.
      2. Zwracamy szczególną uwagę na utrzymanie wysokiej higieny stanowisk pracy, opakowań produktów, sprzętu kuchennego, naczyń stołowych i sztućców, a także higieny osobistej.
      3. Osoba odpowiedzialna za wydawanie uczniom posiłków zobowiązana jest do przeprowadzenia uprzedniej dezynfekcji powierzchni, na której spożywany jest posiłek, a także sprzętów służących dzieciom do jego spożycia.
      4. Po każdej grupie spożywającej posiłek wietrzymy salę, czyścimy blaty stołów i dezynfekujemy.
      5. Naczynia i sztućce myjemy w zmywarce z dodatkiem detergentów w temperaturze min. 60oC.
      6. Obiady są wydawane zgodnie z grafikiem.

      Opracowano na podstawie wytycznych MEN, GIS, MZ oraz wytycznych Biura Edukacji m.st. Warszawy.